logo hr

Plaže

Ugljan ima izuzetno razvijenu obalu dugu više od 20 km sa brojnim manjim i većim uvalama kristalno čistog mora i netaknute prirode, pogodnim za kupanje, ronjenje i izlete brodom.

plaza1


Plaža Mostir
Pješčana plaža u centru mjesta pogodna za djecu i neplivače. Opremljena je ležaljkama, tušem, wc-om, kabinom za presvlačenje, rampom za osobe s invaliditetom te plutajućim zaštitnim ogradama. Na plaži možete igrati odbojku u plićaku.

Uvala Luka
To je pješčana uvala do koje se stiže makadamskim putem od parkirališta u Mulinama. Uvala je okružena borovom šumom u kojoj možete pronaći hladovinu za ugodan boravak u prekrasnom mediteranskom elementu.

Uvala Ćinta
Uvala okružena sa strmim velikim stijenama i neobično modrom bojom mora, pogodna za izlete brodom i uživanje u tišini, mirisu mora i borova.

Uvala Suha
Pješčana uvala okružena prekrasnim horizontalnim stijenama, oblutcima i mediteranskim zelenilom do koje se dolazi preko zaseoka Varoš. Ovdje možete uživati u mirnom prirodnom ambijentu s prekrasnim pogledom na susjedni otok Iž.

Plaža hotela "Ugljan"
Nalazi se ispred hotela Ugljan u samom centru mjesta Ugljan. Plaža je opremljena ležaljkama, tušem i kabinom za presvlačenje.

Uz navedene uvale posjetite uvalu Gaj u Batalaži, Garminu i Traticu u Sušici, Skraču u Gornjem Selu, Pavlešinu, Dražicu, Jankovu u Guduću, Lučicu u Fortoštini...

bocaplaza

Kontakt informacije

Turistička zajednica mjesta Ugljan

  • 23275 Ugljan, Hrvatska > mapa
  • Tel./Fax: ++385 23 288-011

PRATITE NAS NA FACEBOOK-U:

facebook

Prijava gostiju

SUSTAV E-VISITOR

www.evisitor.hr

INTERNET PRIJAVE:

www.iprijave.com

OBRAZAC:

PDF   WORD