TZ Ugljan Menu

Plaže

Ugljan ima izuzetno razvijenu obalu dugu više od 20 km sa brojnim manjim i većim uvalama kristalno čistog mora i netaknute prirode, pogodnim za kupanje, ronjenje i izlete brodom.

Uvala Zmorašnja Luka

Uvala Zmorašnja Luka

Pješčana plaža smještena na početku poluotoka Ovčjak prvi je izbor otoka Ugljana velikom broju nautičara. Vanjski dio plaže dijelom je betoniran, a dijelom prirodno divlji. Plaža je opremljena kabinom za presvlačenje.

Uvala Pavlešina

Uvala Pavlešina

Uređena plaža na južnoj strani otoka sa predivnim pogledom na susjedne otoke Iž, Rava, Sestrunj i Dugi otok. Plaža je opremljena kabinom za presvlačenje i tušem.

Plaža Ritam bar

Plaža Ritam bar

Uređena šljunčana plaža u centru mjesta. Plaža ima dječje igralište i opremljena je kabinom za presvlačenje i tušem.

Plaža Centar

Plaža Centar

Betonirana plaža u samom centru mjesta Ugljan. Plaža je opremljena ležaljkama, tušem i kabinom za presvlačenje.

Uvala Lučica

Uvala Lučica

Šljunčana plaža smještana na južnoj strani otoka. Zbog otvorenosti obale morske struje su izraženije nego na drugim plažama. Plaža je opremljena kabinom za presvlačenje.

Uvala Batalaža

Uvala Batalaža

Uvala Batalaža proteže se od Zmorašnjeg do Južnjeg mula. Oba mula (plaže) opremljena su kabinom za presvlačenje i tuševima. Pored plaže Južnji mul nalazi se teren za odbojku na pijesku.

Plaža Južna Luka

Plaža Južna Luka

To je pješčana uvala do koje se stiže makadamskim putem od parkirališta u Mulinama. Uvala je okružena borovom šumom u kojoj možete pronaći hladovinu za ugodan boravak u prekrasnom mediteranskom elementu. Plaža je opremljena kabinom za presvlačenje.

Uvala Ćinta

Uvala Ćinta

Uvala okružena sa strmim velikim stijenama i neobično modrom bojom mora, pogodna za izlete brodom i uživanje u tišini, mirisu mora i borova.

Uvala Suha

Uvala Suha

Pješčana uvala okružena prekrasnim horizontalnim stijenama i mediteranskim zelenilom do koje se dolazi preko zaseoka Varoš. Ovdje možete uživati u mirnom prirodnom ambijentu sa prekrasnim pogledom na susjedni otok Iž. Plaža je opremljena kabinom za presvlačenje.

Plaža Skrača

Plaža Skrača

Uređena betonirana plaža sa pješčanim morskim dnom smještena na samom kraju otoka sa prekrasnim pogledom na Rivanjski kanal. Uz plažu se nalazi malo dječje igralište. Plaža je opremljena kabinom za presvlačenje.

Uvala Sušica

Uvala Sušica

Šljunčana plaža u potpunosti otvorena prema pučini. Pored plaže nalazi se dječje igralište. Plaža je opremljena kabinom za presvlačenje i tušom.

Plaža Mostir

Plaža Mostir

Pješčana plaža u centru mjesta pogodna za djecu i neplivače. Na plaži možete igrati odbojku u plićaku, a u neposrednoj blizini nalazi se malo dječje igralište. Opremljena je ležaljkama, tušem, kabinom za presvlačenje i rampom za osobe s invaliditetom.

Uvala Čeprljanda

Uvala Čeprljanda

Betonirana plaža pogodna za djecu. Morsko dno je djelom pješčano, a dijelom kamenito. Plaža je opremljena kabinom za presvlačenje i tušem. U neposrednoj blizini plaže nalazi se dječje igralište.